Turkish airlines ima akciju i trenutno su odlične cijene povratnih avio karata za Istanbul! Mi smo izvukli najpovoljnije datume iz Zagreba, Beograda, Sarajeva, Skoplja, Podgorice, Ljubljane, Beča i Münchena. Na to smo vam ispod stavili na izbor 2 hotela od kojih jedan ima recenzije 4.5/5, a drugi s doručkom 4/5 što znači da su oba hotela odlična! Lokacija je u samom centru, blizu svih znamenitosti, tako da npr. 5 dana sa avionom i hotelom 4/5 s doručkom počinje od 165€ po osobi! 8 dana sa povratnom i hotelom počinje od 219€!

Dakle, razlika je u samo u cijeni avio karte, ovisno iz kojeg grada polazite, ali ovo su daleko najbolje cijene avio karta iz ovih gradova i samo mogu još skočiti idućih nekoliko sati ili dana, stoga budite brzi 🙂 Datuma je puno pa birajte koji vam odgovara. Gradovi polaska idu jedni ispod drugih. Iz nekih gradova su unatoč akciji Turkisha i dalje jeftinije avio karte preko npr. Pegasusa ili Air Serbie, ali mi smo stavili najbolju cijenu jednih i drugih pa možete birati.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hoteli u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4/5 s doručkom ili bez doručka za rezervaciju. Kliknite koji vam odgovara, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najjeftinija opcija je Autobus Havaist sa novog aerodroma koji uvijek stoji ispred i vozi prema gradu svakih pola sata, a sa Sabihe je metro. Cijena vožnje je oko 3 eura.

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ MINHENA

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ LJUBLJANE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: