Putovanje u Maroko: Neodoljiva egzotika iz različitih gradova!

Maroko je čarobna zemlja koja vas očarava svojom bogatom kulturom, egzotičnom arhitekturom i prekrasnim pejzažima. Bez obzira na to putujete li iz Venecije, Zagreba, Beograda ili Skoplja, putovanje u Maroko će vam pružiti nezaboravno iskustvo.

Ako krećete iz Venecije, Zagreba ili Beograda, pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i Hotel 5* za Fes po cijeni 32 eura za 2 osobe. Tako da 7 noćenja/ 8 dana sa avionom i hotelom 5* iznosi samo 158€ po osobi! To je cijena iz Venecije, a ako polazite iz Zagreba ili Beograda, ukupan iznos je 174€ za 6 dana. Uživajte u magičnoj atmosferi ovog marokanskog grada, šetajući njegovim uskim ulicama, istražujući prekrasne medrese i divno ukrašene džamije.

Iz Skoplja i Venecije je najbolja cijena za Marakeš i nudi vam jedinstvenu priliku da se upustite u avanturu u srcu Maroka. Ovaj grad bogat je bojama, mirisima i ukusima. Posjetite drevnu tržnicu Jemaa el-Fna, gdje ćete se susresti s raznolikim lokalnim prodavačima i uličnim zabavljačima. Tu smo pronašli hotel 4* po cijeni 38 eura za 2 osobe.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko idete iz Venecije, OVDJE ćete pronaći jeftini parking blizu aerodroma po cijeni 5 eura dan.

Polazak iz Trevisa – Fes

Polazak iz Trevisa – Marrakesh

Polazak iz Zagreba – Fes

Polazak iz Beograda – Fes

Ostali hoteli ovdje

Polazak iz Zagreba – Tangier

Ostali hoteli ovdje

Polazak iz Skoplja – Marrakesh

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: