Atena – grad koji nudi toliko toga, od divnih povijesnih građevina do odlične hrane! Iskopali smo najbolje cijene avio karata iz svih gradova i smještaja za Atenu. Povratne avio karte su već od 51 eura iz Budimpešte, dok su iz Zagreba, Dubrovnika ili Beograda za cca 111 eura, a pronašli smo i odličan hotel s doručkom u centru Atene koji ima recenzije 4,6/5 za 40 eura za 2 osobe po noćenju, stoga ukupna cijena sa avionom i hotelom s doručkom počinje već od 115 eura po osobi za 4 dana iz Budimpešte, odnosno 171 eur iz Zagreba, Dubrovnika ili Beograda. U cijeni au avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ove cijene avio karata mogu biti aktualne nekoliko sati ili dana, tako da ukoliko am odgovara sve budite brzi!

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: