Doček nove godine u Milanu je ispred vas! S obzirom da su datumi oko nove godine uvijek iznadprosječno visoke cijene avio karata i hotela, ovo su još uvijek jako povoljne cijene jer je npr. povratna avio karta iz Zagreba samo 51€ ili Beograda 88€. Iz Podgorice je 114€, a iz Sarajeva 151€, s tim da napominjemo ovo će svakog trenutka skučiti jer ovo su najtraženiji datumi s obzirom da je u pitanju doček nove godine. Dakle, avion + hotel za 3 noćenja / 4 dana iz Zagreba je 198€ po sobi, a iz Beograda 238 eura, sok je iz ova druga dva grada skuplje za razliku u avio karti.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

VAŽNO: Ovo su najtraženiji datumi za doček tako da ove cijene će sigurno još skočiti pa ako vam odgovara budite brzi!

RENT A CAR

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: