Putovanje u Jordan
Putujte u Jordan i otkrijte čarobnu destinaciju s bogatom poviješću i prirodnim ljepotama. Jordan je zemlja fascinantnih arheoloških nalazišta, spektakularnih pejzaža i gostoljubivih ljudi.

Petra, drevni grad uklesan u stijeni, jedna je od najpoznatijih atrakcija Jordana. Ovaj UNESCO-v svjetski spomenik privlači posjetitelje svojim impresivnim ruševinama i spektakularnom arhitekturom. Prošetajte kroz uske staze, otkrijte antičke hramove i stupove te doživite nevjerojatnu ljepotu Petra.

Crvena pustinjska regija Wadi Rum je druga nezaobilazna atrakcija u Jordanu. Ova pustinjska oaza impresionirat će vas svojim dramatičnim pejzažima crvenog pijeska, visokih stijena i mirnog atmosfera. Iskusite jedinstvenu vožnju kamelom, istražite beduinske logore i uživajte u spektakularnim zalascima sunca.

Jordan također nudi mogućnosti za ronjenje i opuštanje na Mrtvom moru. Plutajte u ovom slanom jezeru s visokom koncentracijom soli i iskoristite njegove ljekovite blagodati. Mrtvo more je jedinstvena prirodna pojava koja će vas ostaviti bez daha. Za ljubitelje povijesti, posjetite Jerash, jedan od najbolje očuvanih rimskih gradova izvan Italije. Prošećite antičkim trgovima, amfiteatrom i hramovima te se vratite u prošlost.

Jordan je također dom izvanrednih kulturnih spomenika poput Ammana, glavnog grada, koji kombinira modernu arhitekturu s arheološkim nalazištima. Posjetite Citadelu, rimski amfiteatar i muzeje kako biste se uronili u bogatu povijest zemlje. Isprobajte autentičnu jordansku kuhinju, kao što su meze, falafel, humus i tradicionalna jela poput mansaf, nacionalnog jela s janjetinom. Okusite raskošnu mješavinu začina i okusa koji će vas očarati.

Pronašli smo najbolje cijene i odličan hotel za putovanje u Jordan. Povratne avio karta su od 48 eura iz Budimpešte i let je direktan, kao i let iz Memmingena, dok smo i pronašli najbolje cijene iz gradova naše regije, a to su iz Zagreba ili Skoplja 99€ dok je iz Beograda 111 eura, ali su sa presjedanjem. Ovo su najkraće moguće opcije presjedanja uz najbolje cijene.

Uz to smo pronašli top hotel u centru grada s doručkom koji ima recenzije 4,5/5 za 43 eura za 2 osobe, tako da je ukupna cijena za 8 dana počinje već od 198 eura sa povratnom avio kartom i hotelom s doručkom. U toj cijeni su sve takse, ručna prtljaga, povratna avio karta i hotel. Ukoliko trebate dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

*Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE

**Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE

POLAZAK IZ BUDIMEPŠTE

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: