Doček Nove godine u Beogradu: Nezaboravna Noć u Glavnom Gradu

Beograd svake godine postaje epicentar uživanja i veselja tijekom proslave Nove godine. Ovaj grad na obali rijeke Save nudi raznolike mogućnosti za sve one koji žele dočekati novu godinu na nezaboravan način. Evo nekoliko razloga zašto je Beograd idealna destinacija za proslavu Nove godine.

  1. Bogat noćni život: Beograd je poznat po svojoj živoj noćnoj sceni. Tijekom novogodišnje noći, klubovi, barovi i restorani širom grada organiziraju posebne zabave s živom glazbom, DJ-evima i plesnim podijima. Bilo da volite elektroničku glazbu, rock, narodnu ili nešto sasvim drugo, u Beogradu ćete pronaći mjesto koje odgovara vašem ukusu.
  2. Impresivni vatrometi: Glavni grad ne štedi na vatrometima za proslavu Nove godine. Svake godine, spektakularni vatrometi oduševljavaju posjetitelje i stanovnike Beograda. Najbolji pogled na ovaj spektakl pruža se s Kalemegdana, gdje tisuće ljudi okuplja se da zajedno dočeka ponoć.
  3. Tradicionalna hrana: Beograd nudi izvanrednu hranu, a posebno za vrijeme Nove godine. Restorani će vam ponuditi tradicionalna jela. To je prilika da okusite autentičnu kuhinju i uživate u nekim od najboljih jela koje Beograd ima za ponuditi.

Pronašli smo odličan smještaj za doček u Beogradu. Resort & Spa ForS nudi smještaj s besplatnim privatnim parkiralištem te pristup hidromasažnoj kadi. Jedinice uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Pojedine jedinice imaju terasu i/ili balkon s pogledom na vrt ili grad. U apartmanu je također dostupno unutarnje igralište, a gosti se mogu opustiti i u vrtu.

Datumi su od 30.12.-02.01. i cijena po noćenju je 40 eura za 2 osobe, odnosno 60€ po osobi za 3 noćenja /4 dana. Iskoristite atraktivnu cijenu jer će ovo kratko trajati zbog vrlo traženog datuma dočeka.

Dodali smo i apartman u samom centru Beograda (cca 500 m od glavne šetnice – knez Mihajlova). Cijena po noćenju je 48€ za 2 osobe, pa su 3 noćenja / 4 dana ukuno 72€ po osobi.

REZERVACIJA OVDJE:

Podijeli: