Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karta, a to su trenutno iz Memmingena 54€, Zagreba 61€, Skoplja 99€, Beograda 101€, Podgorice ili Banja Luke 115€. Kad ovim cijenama avio karti dodamo Hotel u centru (51 eura noć za dvije osobe, dobijemo ukupnu cijenu 164 eura za 5 dana.

Svakako ne propustite odlazak u predivnu Sevillu jer je autobusna karta 22€, a možete kupiti kartu OVDJE

Otkrijte šarm Malage – prekrasnog grada na Costa del Sol! Malaga, smještena na južnoj obali Španije, poznata je po svojoj bogatoj kulturi, predivnim plažama i impresivnoj kulinarstvu.

Sa svojom blagom klimom tijekom cijele godine, Malaga je idealna destinacija za opuštanje na plaži. Uživajte u šetnjama duž pješčanih obala, osvježite se u kristalno čistom Mediteranu ili se prepustite suncu na slikovitim terasama uz obalu.

S druge strane, Sevilla, španjolski dragulj Andaluzije, očarava svojom bogatom poviješću i strastvenom kulturom. Grad poznat po flamencu, prekrasnoj arhitekturi poput katedrale i Alcazara te ukusnoj andaluzijskoj kuhinji, Sevilla nudi nezaboravan doživljaj španjolske tradicije i ljepote. Bilo bi šteta propustiti ovaj grad koji po nama spada među najljepše u Europi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

* Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE, a ukoliko se odlučite na rent a car, najbolje cijene ćete pronaći OVDJE.

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ BANJA LUKE

POLAZAK IZ MEMMINENA

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Cijena avio karta je podložna promjeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: