Doček Nove Godine u Zagrebu: Vrhunski Provod u Srcu Hrvatske

Zagreb, glavni grad Hrvatske, svake godine postaje epicentar zabave i veselja tijekom dočeka Nove godine. Ovaj prekrasan grad pruža nezaboravan doček za sve posjetitelje. Evo nekoliko razloga zašto je Zagreb savršeno odredište za proslavu Nove godine.

  1. Advent u Zagrebu: Advent u Zagrebu je jedno od najpoznatijih božićnih tržišta u Europi, ali se pretvara i u prekrasno mjesto za doček Nove godine. Stotine štandova nude ukusnu hranu, toplo kuhano vino i ručno izrađene suvenire. Glavni trgovi, poput Trga bana Josipa Jelačića, sjaje se u svjetlu tisuća lampica.
  2. Koncerti i zabava: Zagreb nudi brojne koncerte i glazbene događaje tijekom dočeka Nove godine. Mnogi restorani, barovi i klubovi organiziraju posebne zabave s živom glazbom i DJ-evima, nudeći raznolik glazbeni izbor za sve ukuse.
  3. Vatromet na Bundeku: Spektakularni vatromet na jezeru Bundek svake godine oduševljava mnoštvo. Pogled na vatromet sa obale jezera ili s nekog od brodova koji nude posebne ture, pruža nezaboravan trenutak uoči ponoći.
  4. Gastronomska raznolikost: Zagreb je poznat po bogatoj gastronomskoj ponudi, a tijekom dočeka Nove godine, restorani i kafići nude posebne jelovnike s tradicionalnim i modernim jelima. To je prilika da okusite ukusnu hrvatsku kuhinju i uživate u ukusima ovog prekrasnog grada.

Zagreb nudi jedinstveno iskustvo za proslavu Nove godine, kombinirajući božićni ugođaj s veseljem dočeka Nove godine, stvarajući tako nezaboravne trenutke za sve posjetitelje.

Pronašli smo odličan smještaj za doček u Zagrebu. Apartman Dormir nalaze se na samo 400 metara od zagrebačkog Autobusnog kolodvora, a nude klimatizirani smještaj s besplatnim WiFi-jem i besplatno privatno parkiralište. Trg bana Jelačića, smješten u srcu glavnog grada, udaljen je 2 km i do njega se lako stiže tramvajem. Svi moderno namješteni apartmani sadrže TV ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima i prostor za sjedenje s kaučem. Za samostalno pripremanje hrane na raspolaganju je dobro opremljena kuhinja s blagovaonicom. Kupaonica je opremljena tušem, sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. Neki od apartmana imaju balkon s garniturom za sjedenje i pogledom. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 30 metara od objekta. Do kafeterije i restorana ima 2 minute hoda. Gostima apartmana Dormir na raspolaganju su usluge prijevoza,

Datumi su od 30.12.-02.01. i cijena po noćenju je 95 eura za 2 osobe, odnosno 142€ po osobi za 3 noćenja /4 dana. Iskoristite atraktivnu cijenu jer će ovo kratko trajati zbog vrlo traženog datuma dočeka.

REZERVACIJA OVDJE:

Podijeli: