Dobrodošli u Dubai – dragulj Bliskog istoka! Dubai je jedan od najuzbudljivijih gradova na svijetu koji sjedinjuje tradiciju s modernim luksuzom. Sa svojim spektakularnim neboderima, predivnim plažama i bogatim kulturnim nasljeđem, Dubai je postao globalna destinacija koju treba doživjeti.

Dubai je dom najviše zgrade na svijetu, Burj Khalife, koja dominira horizontom grada svojom spektakularnom visinom. Pored toga, tu su i drugi ikonični neboderi poput hotela Burj Al Arab, koji se često naziva i “najluksuznijim hotelom na svijetu”. Posjetitelji mogu uživati u nezaboravnim panoramskim pogledima s vidikovaca ovih arhitektonskih remek-djela.

Ovaj grad također nudi izvrsne mogućnosti za shopping. Dubai Mall, najveći trgovački centar na svijetu, pruža neograničene mogućnosti za kupovinu, s širokim izborom luksuznih brendova. Također, posjetite tradicionalne tržnice poput Zlata i Začina, gdje možete dobiti autentične proizvode i osjetiti duh starog Dubaia.

Dubai također ima prekrasne pješčane plaže duž obale Perzijskog zaljeva. Posjetitelji mogu uživati u toplom tirkiznom moru i luksuznim plažnim klubovima koji pružaju vrhunsku uslugu. Vodeni sportovi poput ronjenja, skijanja na vodi i jahtinga također su popularne aktivnosti koje posjetitelji mogu isprobati.

Kako najjeftinije do Dubaija? Na ovaj način!

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz Zagreba, Sarajeva ili Beograda do Abu Dhabija. Iz Abu Dhabija do Dubaija možete lako autobusom (2h vožnje sa aerodroma, cijena karte oko 7€). Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta.  Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101.  Druga opcije je taxi, cijene su od 50-75 eura.

U Dubaiju smo vam pronašli hotel koji ima recenzije 4,5/5 po cijeni 49 eura noćenje za 2 osobe, stoga vas avio karta i hotel koštaju 227 eura za 6 dana po osobi s polaskom iz Sarajeva, 242€ s polaskom iz Beograda, a iz Zagreba 293€ sa avionom i hotelom!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel za rezervaciju.
  • Kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

DUBAI – Iz ZAGREBA

DUBAI – Iz SARAJEVA

DUBAI – Iz BEOGRADA

Abu Dhabi ili Dubai iz ostalih gradova OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: