Doživite Bezvremenski Luksuz nikad jeftinije: Doček Nove Godine na Maldivima!

Ovo je vaša prilika za nevjerojatan doček Nove godine na rajskim Maldivima. Smješteni u srcu Indijskog oceana, ovi otoci nude savršenu kulisu za ekskluzivnu proslavu Nove godine.

Zamislite sebe na bijelim pješčanim plažama, uz blage valove i pogled na tirkizno more dok dočekujete ponoć pod zvijezdama. Luksuzni resorti nude spektakularne proslave, bogate večere i glazbene nastupe, stvarajući nezaboravno iskustvo.

Iskoristite priliku za ronjenje u fascinantnom svijetu koraljnih grebena, opuštanje u spa centrima s pogledom na ocean i uživanje u izvanrednoj kuhinji s naglaskom na svježim morskim plodovima.

Doček Nove godine na Maldivima znači ući u novu godinu s osjećajem mira i luksuza na ovim tropskim otocima. Isplanirajte svoje putovanje i doživite nevjerojatnu kombinaciju prirode i elegancije na Maldivima!

Pronašli smo najjeftinije letove za Maldive za doček nove godine + odlična 2 hotela s doručkom od kojih jedan ima recenzije 4,5 / 5, a drugi 5 / 5. Cijena noćenja kod prvog je 48€ noć za 2 osobe, a kod drugog 51€ noć / 2 osobe pa odaberite koji želite, ali ne možete pogriješiti bilo koji da odaberete 🙂 Dakle, ukupan iznos za doček nove godine na Maldivima za 7 dana počinje od 717€ po osobi sa avionom i hotelom s doručkom recenzija 4,5/5. To je npr. na datum 26.12.-03.01.2024. s polaskom iz Budimpešte. Imate opcije i na više dana. Iz Beograda je ukupan iznos za 14 dana sa avionom i hotelom s doručkom 889€ po osobi. VAŽNO! Maldivi su jako traženi za doček i ove cijene i avio karata i hotela će ići gore jako brzo, stoga ukoliko vam sve odgovara, reagirajte brzo!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Hotel također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije, ali ta opcija se placa. Druga opcija je uzeti brod ili speedboat kad sletite da vas prebaci do otoka na kojem je hotel.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: