Trenutno su akcijske cijene na povratne avio karte za Sharm El Sheikh za samo 74 eura! Uz to smo dodali 3 odlična hotela na izbor. Prvi je Hotel 3* doručkom i noćenje je 22 eura za 2 osobe, dok su ostala dva sa all inclusive paketima od kojih je jedan 4* i noćenje je 54€ za 2 osobe, a drugi je 5* i za njega je noćenje 73€ za 2 osobe. Hoteli imaju odlične recenzije!

Ukupna cijena za 4 noćenja / 5 dana počinje od 119 eura sa avionom i Hotelom 3* s doručkom, dok 7 noćenja iznosi ukupno 151€ po osobi!

Ukoliko se odlučite na opciju s hotelom all inclusive ukupan iznos počinje od 182€ po osobi ako odaberete hotel 4* za 5 dana, a ako se odlučite za hotel 5* koji je isto all inclusive, ukupna cijena je 221€ po osobi! Polazak je iz Beča ili Budimpešte, a let je direkt! *Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Beču ili Budimpešti naći ćete OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele 3*, 4* ili 5* za rezervaciju. Prvi je s doručkom, dok su druga dva all inclusive. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Beča (direkt)

Polazak iz Budimpešte (direkt)

VAŽNO:

Ovo su akcijske cijene avio karata i pitanje je trenutka kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: