Dobrodošli u čarobni Napulj – biser Mediterana! Planirate li putovanje koje će vas oboriti s nogu? Ne tražite dalje! Napulj nudi sve – povijest, kulturu, gastronomiju i spektakularne pejzaže.

Otkrijte bogatu povijest grada šetnjom kroz drevne ulice i fascinantne arheološke ostatke, poput Pompeja i Herkulaneja. Osjetite puls ovog živopisnog grada dok prolazite uz prekrasne trgove, poput Piazza del Plebiscito i Piazza del Gesù.

Napulj je dom nevjerojatne talijanske kuhinje, poznate po svojoj pizzi, tjestenini i ukusnim slasticama. Uživajte u autentičnim okusima i uživajte u jedinstvenim restoranima i kafićima.

Naravno, ne zaboravite posjetiti obližnje Amalfijsko primorje, koje će vas ostaviti bez daha svojim impresivnim klifovima i tirkiznim morem.

Neka vaše putovanje bude nezaboravno iskustvo koje će vas nadahnuti i ispuniti uspomenama za cijeli život. Rezervirajte svoje putovanje u Napulj i dopustite nam da vas odvedemo na nezaboravnu avanturu!

Izvukli smo najbolje cijene povratnih avio karata, a to su trenutno Dubrovnika, Splita, Zagreba. Iz ostalih gradova su nažalost preskupe avio karte. Uz to smo pronašli hotel u centru Napulja koji iznosi 24 eura za noćenje po osobi, stoga putovanje od 3 dana sa letom i hotelom počinje već od 90 eura po osobi.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ DUBROVNIKA

POLAZAK IZ SPLITA

POLAZAK IZ ZAGREBA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Podijeli: