Porto: Otkrijte čarobni grad na obali rijeke Douro

Planirate putovanje u Porto? Ovaj portugalski dragulj, smješten na obali rijeke Douro, nudi nezaboravno iskustvo. Šarmantne uske ulice, povijesni mostovi, i bogata vinska tradicija čekaju vas.

Posjetite čuvene vinarije u regiji Douro Valley i kušajte najbolja vina, uključujući porto vino. Šetajte po starom gradu Ribeira i divite se prekrasnim razgledima na rijeku Douro.

Porto je poznat i po svojoj kulinarskoj ponudi. Okusite lokalne delicije poput francesinhe, bifane i tradicionalnih pastela de nata.

Ne propustite posjet crkvama i povijesnim zgradama, uključujući poznatu crkvu São Francisco i Palacio da Bolsa. Uronite u autentičnu portugalsku kulturu i ljepotu ovog čarobnog grada na obali rijeke Douro.

Izvukli smo najpovoljnije datume iz Zadra, Zagreba, Beograda, Skoplja, Podgorice, Memmingena i Beča i na to dodali hotel s doručkom u centru Porta po cijeni 42€ noć / 2 osobe, tako da ukupan iznos za paket avion + hotel s doručkom iznosi 136€ po osobi za 5 dana! To je ukoliko polazite iz Memmingena ili Beča, dok je iz naše regije ukupan iznos cca 30-eura skuplji iz Zagreba, Beograda ili Skoplja, a iz Zadra ili Podgorice cca 50-ak eura više, što je odlična cijena s obzirom fa idete iz svog grada. Jedno je sigurno, jeftinije nećete pronaći 🙂

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ BEČA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: