Dubai: Luksuzni Doček Nove Godine pod Zvijezdama

Želite li dočekati Novu godinu na spektakularan način? Dubai, poznat po svojem luksuzu i futurističkim atrakcijama, nudi nevjerojatno doživljaj.

Svake godine, Dubai postavlja nove standarde za spektakularan vatromet na nebu i zabavu na zemlji. Najpoznatiji je Burj Khalifa, najviša zgrada na svijetu, gdje vatromet pretvara noćno nebo u čaroliju.

Restorani i klubovi nude ekskluzivne zabave i nezaboravne večere, a pustinjski safari i vožnja balonom omogućuju jedinstvena iskustva.

Dubai je mjesto gdje luksuz susreće avanturu, stvarajući savršen okvir za doček Nove godine pod zvijezdama i započnite novu godinu s bljeskom.

Ovo su najbolje cijene povratnih avio karata iz Zagreba, Sarajeva ili Beograda za doček nove godine u Dubaiju. Iz Sarajeva je let direkt za Dubai, dok je iz Beograda ili Zagreba let je do Abu Dhabija jer su preskupe avio karte za Dubai direkt. Kad sletite u Abu Dhabi do Dubaija možete lako autobusom (2h vožnje sa aerodroma, cijena karte oko 7€). Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta.  Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101.  Druga opcije je taxi, cijene su od 50-75 eura.

U Dubaiju smo vam pronašli 2 hotela na izbor na novogodišnje datume. Prvi hotel 3* iznosi 68€ noć za 2 osobe, drugi je 4* i iznosi 81€ noć za 2 osobe, stoga ukupan iznos za doček sa avionom i hotelom počinje od 543€ po osobi za 6 noćenja/ 7 dana po osobi iz Beograda, 673€ iz Zagreba i 622€ iz Sarajeva za 4 noćenja / 5 dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel za rezervaciju.
  • Kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za let iz Zagreba: U povratku je dug layover u Beogradu pa morate prenoćiti, ali možete to iskoristiti za obilazak Beograda.
  • Napomena 2: Ovi datumi su jako traženi i ovo može skočiti svakog sata ili dana!

Abu Dhabi ili Dubai iz ostalih gradova OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: