Evo kako možete jeftino posjetiti Colmar za vrijeme adventa – preko Basela! Zašto? Zato što su najeftinije avio karte do Basela iz naše regije i aerodrom je blizu Colmara 🙂

Izvukli smo najjeftinije povratne avio karte u 12. mjesecu i najeftinije su iz Niša, Banja Luke, Skoplja, Zagreba, Beograda, Budimpešte i Tirane te počinju od 40€. Od Basela do Colmara imate autobus ili vlak do Colmara i počinje od 5€ po smjeru. Uz to smo pronašli Hotel u Colmaru po cijenii 99€ noć za2 osobe, stoga npr. 2 noćenja / 3 dana počinju od 139 eura po osobi!

U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority. Imate opcije i na više dana ispod. Također ispod smještaja imate link za vlak d Colmara.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su oglašene. Cijene su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Podijeli: