Evo kako najeftinije posjetiti advent u Strasbourgu – preko obližnjeg aerodroma Baden Badena! Pronašli smo najjeftinije povratne avio karte u 12. mjesecu i najeftinije su iz Zagreba, Beograda, Skoplja i Tirane, a dodali smo link da probjerite koliko su iz grada koji vas zanima. Od Baden Badena do Strasbourga imate par opcija kad sletite, bus, vlak ili bla bla car, a mi smo vam stavili link gdje žete ih sve pronaći. Što se tiče smještaja, oni su u Strasbourgu jednostvano preskupi za vrijeme adventa pa smo vam pronašli vrhunski hotel recenzija 4/5 po cijeni 64€ noćenje po osobi udaljen 30 min vožnje vlakom, a vlak polazi svakih pola sata, a ukoliko bude ovaj rasprodan, dodali smo link gdje ćete pronaći veliki broj smještaja u blizini Strasbourga i počinju od 66€ za 2 osobe. Ukoliko želite smještaj baš u Strasbourgu, dodali smo Hotel s doručkom koji iznosi 138€ po osobi.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su oglašene. Cijene su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ TIRANE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Podijeli: