Putovanje na Kanarske otoke: Birajte Tenerife ili Lanzarote! Pronašli smo najpovoljniji termini iz svih gradova i povratne avio karte počinju od 106€! Iz Venecije, Budimpešte i Beča imate direkt let, a mi smo pronašli najpovoljnije datume s polascima iz Zagreba, Beograda, Dubrovnika, Podgorice, Skoplja + dodali lnk za ostale gradove.

Uz to smo pronašli dvi odlične opcije za smještaj! Prvi je apartman na Lanzarotu s bazenom koji ima recenzije 4/5, a za Tenerife smo pronašli Hotel 4* i noćenje je 30€ za 2 osobe, stoga ukupan iznos za 4 noćenja / 5 dana počinje od 182€ po osobi. Datuma je jako puno u ponudi pa imate opcije na više i manje dana. Također napisali smo vodič za Tenerife sa puno korisnih informacija i njega ćete pronaći OVDJE

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo