Pojavile su se akcijske povratne avio karte za Mallorcu za samo 30€ iz Beča, 50€ iz Budimpešte, 67€ iz Zagreba, a dodali smo i najeftinije iz Beograda, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Skoplja, Podgorice, Temišvara, Tirane, Sofije, Minhena, Venecije i Frankfurta i sve ćete ih pronaći ispod.

Uz to smo pronašli Hotel s bazenom uz pješčanu plažu. Hotel iznosi 52 eura za 2 osobe noćenje, tako da 4 noćenja / 5 dana sa avionom i Hotelom počinje od 134 eura po osobi! Imate i opcije na više ili manje dana jer je jako velik broj datuma u ponudi. U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj ispod avio karata.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo