Sardinija je otok na kojem se nalazi nekoliko lijepih plaža i turističkih destinacija, pa je idealan za putovanje ukoliko želite uživati u suncu i moru. Postoji mnogo načina da se dođe na Sardiniju, ali najlakši je let do Zračne luke Catania ili Cagliari, glavnog grada Sardinije. Možete također doći na otok brodom iz Genove, Livorna, Civitavecchia ili Neapola.

Jednom kada ste na Sardiniji, postoji mnogo stvari koje možete raditi. Obilazak glavnog grada Cagliarija i njegove katedrale je obavezan, a tu su i brojni muzeji i arheološka nalazišta koja svjedoče o bogatoj povijesti ovog područja. Ako volite prirodu, ne propustite posjetiti jednu od mnogih lijepih plaža ili se spustiti u kanjone i šume. Sardinija je također poznata po svojoj hrani i vinu, tako da ne propustite degustirati lokalna jela, poput culurgiones i pane carasau. Putovanje na Sardiniju je idealno za one koji žele uživati u prekrasnom okruženju, dobroj hrani i lijepim plažama.

Ispod se nalaze najpovoljnije povratne avio karte za Sardiniju, a to su iz Trsta, Budimpešte, Zagreba, Beograda, Splita, Beča, Sofije i Tirane i počinju od 30€. Iz nekih gradova je jeftiniji let do Olbije, a iz nekih do Cagliarija pa smo vam pronašli i najpovoljnije hotele za oba grada. Hotel u Olbiji je 4* i noćenje za 2 osobe je 47€, a hotel je U cagliariju je 66€. Tako da ukupan iznos za 3 noćenje / 4 dana počinje od 112€ iz Trsta, dok je iz drugih gradova razlika u cijeni avio karte ili hotela.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Rimu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo