Senegal je prekrasna zemlja u zapadnoj Africi, poznata po svojoj bogatoj kulturi i tradiciji, predivnim plažama i egzotičnoj vegetaciji. Ovaj fascinantni afrički biser privlači turiste iz cijelog svijeta, nudeći nevjerojatne prilike za avanturu, opuštanje i istraživanje.

Pojavile su se odlične cijene povratnih avio karata iz Beča za 375€, a mi smo dodali najjeftinije iz Budimpešte, Beograda, Zagreba i Trsta. Datuma je puno i ispod žete ih sve pronaći po gradovima.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

SMJEŠTAJ

Imate odmah u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Rimu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: