Izvukli smo najpovoljnije datume povratnih avio karata za Rim iz Zagreba, Beograda, Splita, Dubrovnika, Podgorice, Skoplja, Sarajeva, Tirane, Budimpešte, Beča, Trsta, Ljubljane, Minhena, Sofije i počinju od samo 30€ Iz Tirane, 45€ iz Splita i Dubrovnika, 66€ iz Beograda itd. Uz to smo pronašli smještaj u samom u centru Rima (1,3 km od Colosseuma) po cijeni 66€ noć za 2 osobe pa 2 noćenja / 3 dana sa avionom i hotelom počinje od 96€ po osobi! Imate i opcije na više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Rimu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo