Wizzair ima danas akciju gdje možete za sve letove do 26.03. uzeti čekiranu prtljagu (do 20 kg kofer) za samo 9€!

Wizzair leti iz sljedećih gradova naše regije i obližnjih država: Split, Dubrovnik, Beograd, Niš, Podgorica, Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Skoplje, Ljubljana, Sofija, Tirana, Budimpešta, Beč, Trst.

Zaista se može pronaći jako puno povoljnih avio karata s polaskom iz bilo kojeg grada, a na linku ispod ćete pronaći s polaskom iz bilo kojeg grada!

Ako vam treba dodatna pomoć kako brzo pronaći jeftine avio karte i smještaj, ovdje ćete pronaći:

Kad vam se otvore najjeftiniji datumi avio karata, odmah imate za datum koji vam odgovara link za najbolje cijene smještaja i hotela. Evo kako to izgleda:

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: