Putovanje u Indiju otkriva spoj bogate kulture, povijesti i suvremene energije. S Grandioznom brandom Gateway of India, šarenim tržnicama i povijesnim znamenitostima, Indija nudi nevjerojatno iskustvo. Imate na odabir avio karte za New Delhi ili Mumbai.

Mi smopronašli najeftinije povratne avio karte za oba grada s polaskom iz svih gradova kao i hotele s doručkom u centru New Delhija ili Mumbaija. Tako da npr. 6 noćenja / 7 dana za Mumbai sa povratnom avio kartom i hotelom s doručkom počinje od samo 372 eura po osobi, a za New Delhi 7 noćenja / 8 dana sa svim počinje of 535€ po osobi!

Najeftiniji gradovi polaska za New Delhi su Sofia, Zagreb, Beograd, Ljubljana, Tirana, Temišvar, Podgorica i Sarajevo, a za Mumbai Beč, Venecija, Budimpešta.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.