Iskusite luksuzno odredište na obali Costa del Sol – Marbellu! Ova prekrasna španjolska destinacija nudi vrhunski spoj sunca, plaža, kulture i zabave. Poznata po svojim šarmantnim povijesnim gradskim jezgrama, Marbella pruža nezaboravan doživljaj za putnike svih profila. Uživajte u vrhunskoj gastronomiji, šetnjama duž šetnica uz more, istraživanju povijesnih znamenitosti te noćnom životu koji nikada ne prestaje. Bilo da tražite opuštajući odmor na plaži ili dinamičnu avanturu, Marbella nudi sve što vam treba za savršen odmor na obali.

S obzirom da Marbella nema svoj aerodrom, najlakše do nje ćete preko Malage koja je udaljena 39km od Marbelle, usput možete razgledati i divnu Malagu. Mi smo pronašli najeftinije avio karte do Malage iz svih gradova pa tako da ispod imate polaske iz Zagreba, Beograda, Beča, Budimpešte, Beograda, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Skoplja, Podgorice, Tirane, Sofije, Venecije, Minhena i Franfurta i počinju od 76€. Iz Malage do Malorce možete bla bla carom za 6€ i imate koji polaze odmah sa aerodroma (link ispod) ili iz grada autobusom (autobus – Avanza L-307) ili rentati auto koji bi preporučili jer je andaluzija prekrasna za istraživanje. Npr. 3 dana rent a cara sa punim kaskom (nemate nikakvu odgovornost) iznosi 82€ i automobil preuzimate vraćate na aerodromu u Malagi tako da manje više imate isplaniram put 🙂 Link za rent a car nalazi se ispod smještaja.

Uz to smo pronašli predivan smještaj uz plažu koji ima recenzije 4/5. Smještaj iznosi 51 eura za 2 osobe noćenje, tako da npr. 3 noćenja / 4 dana sa avionom i smještajem počinje od 152 eura po osobi! Imate i opcije na više dana. U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: