Ispod se nalaze najjeftinije povratne avio karte koje su mogu pronaći za Cipar/Kipar iz svih gradova, a počinju od 30€. Uz to smo pronašli 2 odlična Hotela na odabir i oba imaju bazene. Jedan se nalazi u Paphosu, a drugi u Larnaci iz razloga jer su letovi iz nekih gradova jeftinij do Paphosa, a iz drugih do Larnace. Hotel u Larnaci iznosi 29€ noć za 2 osobe, a u Paphosu 44€ noć za 2 osobe.

Dakle, ukupan iznos sa povratnom avio kartom i hotelom počinje od 96 eura po osobi za 4 dana iz Sofije, 118€ iz Zagreba ili 136 eura iz Beograda. Imate i opcije na više dana jer je jako puno datuma ispod. U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko želite i kofer, uzmite priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji na Cipru, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo