Danas su u sklopu wizz air akcije dodatno pale avio karte za Sharm El Sheikh i Hurghadu i povratne počinju od 80€! Najeftinije su iz Venecije, Beča i Budimpešte, a mi smo dodali i najeftinije iz Beograda, Zagreba, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Sofije i Tirane.

Uz to smo pronašli 2 odlična hotela 4* na izbor. Prvi je Hotel 4* doručkom u Sharmu i noćenje je 27 eura za 2 osobe, drugi je 4* (polupansion) u Hurghadi i iznosi 38€ noć za 2 osobe, tako da 7 noćenja / 8 dana sa povratnom avio kartom i hotelom 4* s doručkom u Sharmu počinje od 185€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana sa povratnom avio kartom i hotelom 4* (polupansion) u Hurghadi počinje od 232€ po osobi.

Datuma je jako puno iz svih gradova pa možete birati i kombinirati broj dana kako vam odgovara, kao i birate druge hotele ako vam ovi ne odgovaraju.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo