Poznata po safariju s divljim životinjama,  Kenija  je zemlja kontrasta. Pustinje i snjegovi; šume i savane; kozmopolitska metropola Nairobi i plemenska sela. Na ovoj egzotičnoj destinaciji možete vidjeti raskoš afričke prirode, upoznati divlje životinje i opustiti se na tropskoj obali Indijskog oceana!

Ispred vas se nalaze najeftinije povratne avio karte iz svih gradova, a najeftinije su iz Budimpešte, Beča, Tirane, Venecije, Minhena i počinju od 387€, dok iz Zagreba, Beograda ili Ljubljane počinju od 592€. Uz to smo vam ispod avio karata stavili link za hotele recenzija 4/5 i počinju od 19€ pa birajte koji vam odgovara!

Datuma je jako puno ispod pa možete kombinirati broj dana koliko vam odgovara!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hoteli u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su oglašene. Cijene su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na WhatsApp kanalu,  Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: