Otkrijte Čaroliju Seville: Putovanje u Andaluzijski Biser

Sevilla, španjolski dragulj u srcu Andaluzije, čeka vas s otvorenim rukama. Ovdje ćete doživjeti spoj bogate povijesti, strastvene flamenko glazbe i predivne arhitekture.

Prošetajte se po uskim ulicama četvrti Santa Cruz, gdje ćete otkriti skrivene španske vrtove i tradicionalne tapas barove. Posjetite Alcazar, kraljevsku palaču s impresivnim mudéjarskim dizajnom, te divite se katedrali Giralda koja se uzdiže iznad grada.

Za ljubitelje flamenka, Sevilla nudi autentične nastupe u tradicionalnim tablaoima. I ne zaboravite kušati ukusnu andaluzijsku kuhinju, poput gazpacha i paelle.

Trenutno su se pojavile last minute povratne avio karte iz Beča ili Budimpešte i počinju od 42€, a imate i direkt letove iz Trsta ili Frankfurta od 64€. Ut to smo pronašli i najpovoljnije datume iz Zagreba, Beograda, Ljubljane i Tirane. Dodali smo i najjeftiniji smještaj za Sevillu pa možete birati što vam odgovara 🙂

U kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara nalazi se najbolja ponuda i najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: