Odlična prilika za Barcelonu iz više gradova! Imate last minute karte + Air Serbia akciju + mi smo izvukli najpovoljnije avio karte iz svih gradova za praznik rada / 1. Maj.

Povratne avio karte počinju od 44€, a najpovoljnija povratna za praznik rada počinje od 81€! Polasci su iz Zadra, Beograda, Trsta, Splita, Dubrovnika, Beča, Budimpešte, Ljubljane, Temišvara, Tirane, Zagreba, Sarajeva, Podgorice. Ispod imate jako puno datuma iz svih gradova pa možete kombinirati broj dana kako vam odgovara.

SMJEŠTAJ

Imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara i najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: