Last minute povratne avio karte za Malagu počinju od samo 30€! Najeftinije su iz Beča ili Zagreba, Venecije i Budimpešte, a mi smo izvukli i najpovoljnije datume iz Beograda, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Minhena i Sofije. Uz to smo pronašli Hotel koji iznosi 67€ noć za 2 osobe pa npr. 3 noćenja / 4 dana počinje od 143€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana od 264€ po osobi! Iz Malage možete lako do Ronde ili Seville, tako da iskoristite ove jeftine karte i upoznajte divnu Andaluziju!

Datuma je jako puno ispod pa birajte koji vam odgovara.

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo