Trenutno su aktualne last minute povratne avio karte i počinju od 30€! Uz to smo pronašli 2 hotela na odabir. Jedan je 75€ noć za 2 osobe, a drugi je s doručkom i iznosi 88€ noć/2 osobe pa odaberite koji vam odgovara.

Last minute povratne avio karte su iz Beča, Zagreba i Trsta, a mi smo dodali i najpovoljnije iz svih drugih gradova pa tako npr iz Dubrovnika 45€, Pule 75€, Beograda 80€, Temišvara 48€, Budimpešte 72€, Splita 80€ itd, a ispod ćete pronaći i najeftinije avio karte iz Sarajeva, Podgorice, Ljubljane, Skoplja, Sofije, Minhena, Frankfurta. Datuma je jako puno iz svih gradova pa birajte polazak iz kojeg grada želite jer ovo je najeftinije što se može pronaći.

Dakle, ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana sa povratnom avio kartom i hotelom počinje od 149€ po osobi. Naravno ovaj iznos varira ovisno tome iz kojeg grada putujete i na koje datume, ali kako god okrenete jeftinije od ovog nećete pronaći, neovisno iz kojeg grada polazite.

U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaj, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo