Danas su iskočile last minute povratne avio karte za 322€ iz Frankfurta, a mi smo odmah i pronašli najjeftinije povratne iz drugih gradova pa su iz Venecije 462€, iz Beča 566€, Zagreba ili Beograda oko 660€, a dodali smo i najpovoljnije avio karte iz Budimpešte, Sarajeva, Tirane, Minhena i Ljubljane. Uz to smo pronašli hotel recenzija 4/5 koji iznosi 30€ noć za 2 osobe pa 12 noćenja / 13 dana počinje od 502€ po osobi iz Frankfurta, dok je iz drugih gradova razlika samo u iznosu avio karte. Datuma je jako puno pa možete birati koliko dana želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Podijeli: