Nestavrno dobra prilika za Mauricijus! Iskočile su povratne avio karte za Mauricijus za samo 514€ iz Beograda! Ako uzmete u obzir da se inače avio karte vrte oko 700-800€, ovo je i više nego odlična prilika za posjetiti Mauricijus!

SMJEŠTAJ

Dodali smo listu najpovoljnijih hotela na Mauriciju i počinju od 25€ noć za 2 osobe pa npr. 7 noćenja/8 dana počinje od 605€ po osobi!

DATUM

Datuma je nekoliko u ponudi (ispod se nalaze). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: