Madeira, portugalski biser u Atlantskom oceanu, čeka vas s toplim dobrodošlicama. Istražite prekrasne vrtove, šetajte uz obalu otočkih plaža i uživajte u tradicionalnim blagdanskim svetkovinama.

Trenutno su u sklopu današnje wizz akcije za Madeiru od 95€ Budimpešte, a od 118€ iz Beča, odnosno 133€ iz Tirane, a dodali smo i najpovoljnije iz Zagreba i Beograda i iznose oko 300€.

SMJEŠTAJ

Izvukli smo najpovoljniji smještaj na Madeiri i pronaći ćete ga ispod avio karata u narančastoj kocki.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

Uračunate su sve avio takse i ručna prtljaga.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u trenutku objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, avio karte i dostupnost hotela možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: