Povratne avio karte za Maltu su dodatno pojeftinile i počinju od 43€ iz Zagreba, 58€ iz Beograda, 53€ iz Niša, 60€ iz Skoplja, a dodali smo i najpovoljnije iz Beča, Trsta, Budimpešte, Sofije, Minhena i Sarajeva.

Uz to smo vam pronašli hotel s bazenom koji iznosi 44€ noć za 2 osobe pa npr. 7 noćenja / 8 dana sa avio kartom i hotelom počinje od 197€ po osobi iz Zagreba, dok je npr 7 noćenja sa avionom i hotelom iz Niša ili Beograda oko 220€ po osobi itd. Sve zavisi iz kojeg grada polazite. Hotel možete rezervirati ispod avio karata.

Također smo vam stavili link za najpovoljnije hotele i nalaze se ispod avio karata pa birajte koji vam odgovara ako vam ne odgovara ovaj hotel.

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga, a ukoliko trebate i dodatni kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte jer je to najeftinija je opcija za dodatni kofer. Datuma je puno, imate opcije na više i manje dana i svi se nalaze ispod po gradovima polaska.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Malti, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo