Ispod se nalaze najpovoljnije povratne avio karte za ljetovanje na Sardiniji, a to su iz Trsta, Beča, Budimpešte, Tirane i Frankfurta i počinju od 34€, a mi smo dodali i najpovoljnije datume iz Beograda i Zagreba i počinju od 136€.  

SMJEŠTAJ

Iz nekih gradova je jeftiniji let do Olbije, a iz nekih do Cagliarija pa smo vam pronašli najpovoljniji smještaj za oba grada (počinje od 48€) i nalazi se ispod avio karata u žutoj kocki.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Sve zavisi iz kojeg grada polazite, ali evo npr iz Trsta je 5 noćenja / 6 dana (avion + smještaj) počinje od 154€ po osobi, dok npr iz Zagreba ili Beograda je ukupni iznos za 6 dana oko 256€ po osobi itd.

DATUM

Datuma je jako puno u 6., 7., i 8. mjesecu pa imate opcije na više i manje dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele i smještaje za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo