Grčki otok Mykonos, poznat po idiličnim plažama, romantičnim bijelim kućama s pogledom na blistavo more i dodirom toplog grčkog gostoprimstva. Ovaj otok je djelić raja na zemlji i destinacija koju morate posjetiti na vašem popisu za putovanja!

Pojavile su se ultra povoljne povratne avio karte za ljetovanje na Mykonosu za samo 26€! Polasci su iz Beča,a mi smo dodali i najpovoljnije iz Zagreba, Beograda, Dubrovnika, Sarajeva, Budimpešte, Venecije, Tirane i Sofije i počinju od 76€!

SMJEŠTAJ

Izvukli smo najpovoljniji smještajna Mykonosu i počinje od 45€ noćenje za 2 osobe. Najpovoljniji smještaj ćete pronaći ispod avio karata u narančastoj kocki.

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

Uračunate su sve avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo