Grad Pisa, smješten u prekrasnoj regiji Toskane u Italiji, privlači posjetitelje iz cijelog svijeta svojom bogatom poviješću, arhitekturom i kulturom. Najpoznatiji po svojem impozantnom Kosom tornju, koji se nagnuo tijekom izgradnje, Pisa je postao jedna od najprepoznatljivijih ikona Italije.

Osim tornja, grad nudi i mnoge druge znamenitosti koje vrijedi istražiti. Uz bogatu kulturnu baštinu, Pisa je također odlična baza za istraživanje Toskane. Tako da iz Pise možete lako do Siene, Firence, Pecciolija, Volterre, Montepulciana, Lucce i gradića koji je nas osobno najviše oduševio – San Gimignagna. Naša preporuka za istraživanje Toskane je rent a car, a najpovoljnije cijene ćete pronaći na OVDJE

Trenutno je akcija na povratne avio karte do Toskane i iz Zagreba, Zadra su 26€, iz Tirane 30€, Budimpešte 70€, a mi smo dodali i najpovoljnije iz Beograda, Sofije i Beča i počinju od 109€.

SMJEŠTAJ

Što se tiče smještaja, najbolje je uzeti smještaj u Montecatini Termama jer nude jako povoljne hotele i od tamo vam najlakše istraživati dalje Toskanu. Mi smo vam stavili link ispod avio karata i noćenje u hotelu počinje od 40€ za 2 osobe, a dodali smo link i za najpovoljnije hotele u Firenci.

DATUMI

Datume je jako puno, imate i opcije na više i manje dana. Avio karte su sa uracunatim taksama i ručnom prtljagom, a ako trebate kofer, uzmite opciju priority prilikom kupnje avio karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hoteli u plavoj i žutoj ispod avio karata.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj ili plavoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: