Pojavile su se jako atraktivne prilike za hotele 4 i 5* u srcu Dubaija za samo 34€ noć, odnosno 52€ noć za 2 osobe! Hoteli izgledaju zaista impresivno i možete ih pogledati ispod avio karata.

A kako najeftinije do Dubaija? Mi smo vam ispod pronašli najeftinije avio karte iz svih gradova!

Imate 2 opcije. Prva je i ujedno najeftinija iz većine gradova – let do Abu Dhabija! Iz Abu Dhabija do Dubaija možete lako autobusom (oko 1,5h vožnje sa aerodroma, cijena karte oko 6€). Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta.  Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101. 

Druga opcija su letovi za Dubai, a mi smo iz nekih gradova pronašli direkt let za Dubai. Polasci su iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Splita, Beča, Budimpešte, Sofije, Ljubljane, Tirane, Podgorice i Minhena.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Ukupan iznos zavisi iz kojeg grada polazite. Najeftinija je opcija preko Abu Dhabija i npr polazak iz Sarajeva + Hotel 4* za 3 noćenja / 4 dana iznosi 168€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana je 236€ po osobi. Opcija sa hotelom 5* je 195€ po osobi za 4 dana, a za 8 dana je 299€. Ukoliko polazite iz Beograda ukupan iznos za 4 dana počinje od 207€, a 8 dana počinje od 275€ itd….

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: