Jedna fenomenalna prilika za odmor u Egiptu, točnije u Sharm El Sheiku, poznatom turističkom mjestu. Let je iz Venecije i iznosi 76 eura, a smještaj u Hotelu All inlusive! će vas koštati samo 152 eura za 8 dana. Ukupni trošak cijelog aranžmana (let + hotel) za jednu osobu iznosi samo 152 eura što je zaista cijena koju rijetko viđate! Datum leta i povratka je 04.12.2022.-11.12.2022. Ispod se nalaze linkovi za kupovinu karata i smještaja. Stavili smo vam ispod i drugu all inclusive opciju ukoliko vam ne odgovara ovaj.

KLIKNI OVDJE I KUPI AVIO KARTU

ALL INCLUSIVE SMJEŠTAJ – OPCIJA 1

ALL INCLUSIVE SMJEŠTAJ – OPCIJA 2

NAPOMENA: Na ovu cijenu možete dobiti dodatni popust uz ovaj kupon ispod. Da biste iskoristili kupon, potrebno se registrirati na stranici Locktrip.

Kupon za popust: HDGYQ

Ukoliko želite provjeriti i ostale opcije i cijene smještaja, možete to napraviti preko ovog linka:

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: