Cancun je karipski raj koji nudi plaže koje su nestvarno lijepe, romantične večeri gledajući zalazak sunca, ronjenje među nevjerojatnim koraljnim grebenima i još puno toga! Trenutno je odlična cijena povratnih avio karata za Cancun po cijeni 367 eura iz Münchena! Nažalost iz naših krajeva su cijene toliko visoke da se isplati skoknuti i do Münchena za Cancun 🙂 Jeftine letove do Münchena možete naći ovdje. Također smo našli lijep hotel po cijeni 28 eura noćenje za 2 osobe, stoga je ukupna cijena za 9 noćenja/10 dana svega 493 eura po osobi!

Ostali hoteli ismještaj ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate rent a car, najbolje cijene ćete pronaći ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: