Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Istanbul je u 2014. godini proglašen najpopularnijom turističkom destinacijom na svijetu. Zbog njegove bogate povijesti i činjenice da se radi o jedinom gradu na svijetu koji se proteže na dva kontinenta (Europa i Azija), ovo je putovanje koje ne smijete propustiti! Spoj moderne i dugogodišnje tradicije, “orijent” na dva kontinenta, te čarobni Bosfor ostavit će vas bez daha!

Lufthansa vas vodi u Istanbul! Pronašli smo za vas odličnu cijenu povratne avio karte iz Zagreba za samo 122 eura! Ukoliko tražite cijeli paket let + hotel ispod odlična ponuda! Link za kupovinu avio karata i hotela pronađite ispod. Datum leta i povratka je 15.10.- 20.10. 2022. Napomena: avio karte po ovoj cijeni se jako brzo rasprodaju stoga ukoliko vam odgovaraju termini, budite brzi. 

ISTANBUL: 6 dana, Let iz ZG + Hotel**** na vrhunskoj lokaciji – 171 eur!

Kao što znamo, povratna avio karta iz Zagreba iznosi 122 eura i ako na to dodamo Hotel u centru, na fenomenalnoj lokaciji po cijeni 99 eur za 6 dana za 2 osobe, dolazimo do cijene cijelog aranžmana (let + hotel) za samo 171 eura po osobi za svih 6 dana!

INFORMACIJE O HOTELU

Hotel Divas nalazi se na mirnoj lokaciji u srcu Sultanahmeta, samo nekoliko minuta hoda od Plave džamije i Aja Sofije. Nudi besplatan bežični internet i terasu. Sobe u hotelu Divas uređene su u tradicionalnom stilu i imaju klima-uređaj i balkon. Gosti mogu koristiti 24-satnu uslugu na recepciji. Tu je i mali vrt. Hotel Diva’s udaljen je samo 700 metara od cisterne Basilica i 10 minuta hoda od palače Topkapi. Tramvajska stanica Sultanahmet udaljena je 500 metara i nudi jednostavan pristup do trga Taksim. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni dio Istanbula gostiju.

Ispod linkovi za kupovinu ovog aranžmana.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE

Napomena: Let ima konekciju preko aerodroma u Frankfurtu, ali s izrazito kratkim layoverima (1h 10 min u jednom smjeru te 1h 30 min u povratku).

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: