Malta je otočna država u Sredozemnom moru s prekrasnim plažama nudi mješavinu europske, arapske i afričke kulture i kuhinje.   Priuštite si jedno lijepo kratko ljetovanje u hotelu 4*! Direktni Let je iz Zagreba, a povratna karta iznosi 54 eura, a hotel**** s 2 bazena na plaži koštate će vas 63 eura po osobi za 3 dana boravka! Ispod linkovi za kupnju avio karata i hotela te datum polaska.

AVIO KARTU IZ ZAGREBA MOŽETE KUPITI OVDJE – 19.07.-21.07.

HOTEL MOŽETE REZERVIRATI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: