Dodatno su pale povratne avio karte za Pariz i imate velik broj karata unrasponu od 26€ do 30€! Uz to smo ispod avio karata stavili link za najpovljnije smještaje u Parizu pa odaberite što vam odgovara.

Povratne avio karte su iz Zagreba, Tirane i Trsta od 26€, Zadra 30€, Dubrovnika 34€, Pule, Splita, Beča i Beograda od 55-85€, dodali smo i najpovoljnije iz svih drugih gradova, iz Skoplja, Podgorice, Budimpešte, Sofije, Temišvara, iz Sarajeva, Podgorice, Ljubljane, Skoplja, Sofije, Minhena, Frankfurta i počinju od 58€. Datuma je jako puno iz svih gradova pa birajte polazak iz kojeg grada želite.

U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaj, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo