Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Poznat kao “Grad svjetlosti” ili “Grad ljubavi”, ulice Pariza preplavljene su kulturom , umjetnošću , ljepotom i poviješću, Pariz je grad koji osvaja srca milijuna svake godine.  Priuštite si nekoliko dana u ovom prekrasnom gradu. 

Pronašli smo najbolje cijene avio karata za vikend u Parizu. Polazak je iz Zagreba, Beograda ili Banja Luke + pronašli smo lijep hotel u samom centru grada.

Ukupna cijena po gradovima polaska (u cijeni je povratna avio karta + hotel u centru)

iz Zagreba – 107 eura (3 dana)

Iz Beograda – 161 eur (4 dana)

Iz Banja luke – 164 eur (3 dana)

POLAZAK IZ ZAGREBA:

DATUM- 27.-29.01.2023. – 51 eur

HOTEL

POLAZAK IZ BEOGRADA:

DATUM- 10.-13.12. – 77 eur

HOTEL

POLAZAK IZ BANJA LUKE:

DATUM- 10.-12.02.2023. – 109 eur

HOTEL

REZERVACIJA HOTELA:

HOTEL REZERVIRAJ OVDJE

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: