Odlukom marokanskih vlasti ukidaju se zdravstvena ograničenja (PCR ili Vaccinal Pass) na ulasku na teritorij Maroka. Potrebno je predočiti samo ispravno popunjen zdravstveni list.

Jeste za jedno putovanje u Maroko, državi koja živi punim plućima od jutra do mraka bilo da se prošetate u jutarnjim ili večernjim satima, uvijek je vreva i veselje. Pronašli smo odlične cijene za posjet Maroku i to s polaskom iz Zagreba ili Beograda + odličan hotel s doručkom za samo 22 eura po noćenju za 2 osobe.

UKUPNA CIJENA – POVRATNA AVIO KARTA + HOTEL S DORUČKOM

iz Zagreba 124 eura (4 dana) ili 166 eura (8 dana)

iz Beograda 213 eura (5 dana)

POLAZAK IZ ZAGREBA

09.12.-12.12. – 91 eura

16.12.-19.12. – 108 eur

21.11.-28.11. – 89 eur

HOTEL – Više slika i rezervacija ovdje

POLAZAK IZ BEOGRADA

07.12.-11.12. – 169 eur

HOTEL – Više slika i rezervacija ovdje

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: