Lisabon je jedan od najstarijih gradova u Europi, ali i jedan od najljepših. Poznat kao izrazito opušten grad pun života. Grad će vas oduševiti do te mjere da će vam prva pomisao biti kad ga napustite kad ćete mu se vratiti, barem nama je 🙂

Za vas smo pronašli najbolje cijene putovanja u Lisabon, a trenutno su odlične prilike iz Budimpešte gdje cijena povratne avio karte počinje od 45 eura, a smještaj u Lisabonu počinje od 19 eura po osobi za noćenje. Datuma je puno kao i opcija smještaja pa možete sami odabrati.

Kako rezervirati ponudu? Ispod imate linkove za kupovinu avio karte i smještaja. Tu odaberite datum i grad polaska koji vam odgovara te kliknite na link koji vas vodi na kupovinu avio karte. Nakon kupnje avio karte, vratite se opet ovdje i kliknete na smještaj. Kad vam otvori smještaj, upišite datum za koji ste kupili avio karte, odaberite koji vam odgovara i rezervirajte ga. I to je to! Lisabon vas čeka 🙂 Također smo vam stavili vodič za Lisabon.VODIČ Jeftini parking blizu aerodroma u Budimpešti možete rezervirati OVDJE

KUPOVINA AVIO KARTE + SMJEŠTAJA

Avio karte

18.05.-25.05. – 45 eur

18.05.-26.05. – 57 eur

25.05.-01.06. – 58 eur

15.05.-19.05. – 70 eur

Ostali datumi ovdje

Najbolje cijene smještaja naći ćete OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

Vodič za Lisabon

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: