Putovanje u Kairo? Otkrijte čarobni svijet drevnog Egipta u ovom živopisnom glavnom gradu. Kairo je jedno od najvažnijih arheoloških odredišta na svijetu, gdje možete istražiti piramide, sfinge i bogatu egipatsku kulturu.

Gize, nezaobilazna atrakcija u Kairu, dom je najpoznatijih piramida na svijetu, poput Velike piramide Keopsove, Kefrenove piramide i Mikerinove piramide. Doživite tisućljetnu povijest dok se divite ovim monumentalnim građevinama i istražujete okolna arheološka nalazišta. Sfinga u Gizi, legendarna stijena koja je tisućama godina čuvala piramide, privlači posjetitelje svojom mističnom prisutnošću. Uživajte u blizini ovog ikoničnog spomenika i zabilježite nevjerojatne trenutke.

Egipatski muzej u Kairu je dom za nevjerojatnu kolekciju egipatskih artefakata, uključujući Tutankamonovu grobnicu i dragulje, faraonske skulpture i zlatne artefakte. Ovdje možete naučiti o bogatoj povijesti Egipta i otkriti tajne drevnih civilizacija.

Posjetite islamski Kairo, stare četvrti poput starog grada, Khan El Khalilija, gdje možete uživati u tradicionalnoj arhitekturi, bazare i lokalnu kuhinju. Prošećite ulicama ispunjenim živopisnim prodavaonicama i otkrijte jedinstvene suvenire. Nemojte propustiti vožnju tradicionalnim felukama na rijeci Nil, koja vam pruža jedinstven pogled na grad i mogućnost opuštanja na vodi.

Kairo je također poznat po svojoj gastronomskoj sceni. Isprobajte egipatske specijalitete poput kusharija, falafela i tradicionalnih slastica poput um ali ali ili baklave. Okusite autentične okuse egipatske kuhinje i uživajte u nevjerojatnom spoju začina i aroma.

Trenutno se mogu kupiti po atraktivnoj cijeni povratne avio karte za Kairo za svega 123 eura iz Budimpešte. Uz to smo pronašli super Hotel s doručkom u samom centru Kaira po cijeni 17 eura noćenje za 2 osobe, tako da će vas 8 dana koji uključuje povratne avio karte i Hotelom s doručkom koštati 183 eura po osobi.

Kako rezervirati? 

Prvo kliknete na avio kartu ispod i kupite je. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karte imate u žutoj kocki hotel s doručkom za rezervaciju. Kliknite, datum je već unešen, rezervirajte i to je to!

Polazak iz Budimpešte (direkt)

Ostali hoteli ovdje ili ovdje ili ovdje

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: