Istražite ljepote Centralne Amerike: Putovanje u Kostariku i Panamu!

Ako tražite nezaboravno putovanje koje će kombinirati prekrasne plaže, šarene kulture i nevjerojatnu prirodu, Kostarika i Panama su destinacije koje ne smijete propustiti!

Kostarika je poznata po svojoj raznolikoj biološkoj raznolikosti i ekološkim blagodatima. Ovdje ćete otkriti nenaseljene plaže s toplim, kristalno čistim vodama koje su raj za surfere i ljubitelje prirode. Nacionalni parkovi kao što su Corcovado i Manuel Antonio pružaju priliku za promatranje divljih životinja u njihovom prirodnom staništu, uključujući majmune, tukane i tigraste mačke.

Uživajte u pustolovinama u Kostariki, poput zip-lininga kroz guste šume, raftinga niz brze rijeke ili ronjenja na fascinantnim koraljnim grebenima. Ovaj je raj za ljubitelje ekoturizma, a očaravajuće vodopade i vulkani dodat će čaroliju vašem putovanju.

Panama, s druge strane, nudi mješavinu moderne metropole i drevnih kulturnih blaga. Posjetite Panamu kako biste istražili slavni Panamski kanal, tehničko čudo koje povezuje Atlantski i Tihi ocean. Obilazak kanala i promatranje prolaska brodova kroz njega pružit će vam jedinstvenu perspektivu ove važne svjetske prometnice.

Otkrijte šarenu kulturu Paname u njenom glavnom gradu, Panami Cityju, gdje možete istražiti povijesni dio grada, Casco Viejo, s prekrasnom arhitekturom, buticima i restoranima. Ne propustite posjetiti i autohtone indijanske zajednice, kao što su Kuna Yala, gdje ćete imati priliku upoznati se s tradicionalnim načinom života i ručno izrađenim suvenirima.

Za ljubitelje prirode, Panama nudi divlje prašume, otoke i prekrasne plaže. Bocas del Toro, arhipelag na Karipskoj obali, mjesto je gdje ćete se opustiti na bijelim pješčanim plažama, istražiti podvodni svijet i upoznati raznolikost morskog života.

Kratko rečeno, putovanje u Kostariku i Panamu pružit će vam spektakularno iskustvo u srcu Centralne Amerike. Od netaknute prirode do kulturnih blaga, ove dvije zemlje oduševit će vas svojom ljepotom i raznolikošću. Upustite se u ovu avanturu i stvorite nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život!

Pronašli smo odlične cijene povratnih avio karata za Kostariku i Panamu s polaskom iz Beča. Također smo vam stavili linkove gdje ćete pronaći najbolje cijene hotela i počinju već od 12 eura, odnosno 17 eura.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hoteli, kao i datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovarai, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotele. Kliknite, otvorit će vam se hoteli i stranice za rezervaciju. Tu odaberite koji vam odgovara, zatim onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

KOSTARIKA

PANAMA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: