Rajsko ljetovanje na Krfu: Iskoristite polaske iz Niša ili Zagreba!

Ako želite doživjeti nezaboravno ljetovanje na prekrasnom Krfu, ovo je idealna prilika za vas! S polascima iz Niša ili Zagreba, otkrijte očaravajuću grčku ljepotu koja će vas osvojiti svojim čarima.

Krf, poznat po svojim bajkovitim plažama, kristalno čistom moru i bujnoj vegetaciji, pružit će vam opuštajući i raznolik odmor. Pješčane plaže poput Paleokastritse, Glyfada i Sidari očarat će vas predivnom prirodom i mirnim okruženjem.

Istražite slikovite grčke selišta, šarmantne uličice i uživajte u ukusnoj grčkoj kuhinji s tradicionalnim jelima poput moussake, suvlakia i svježeg mediteranskog voća.

Krf također nudi obilje kulturnih i povijesnih znamenitosti koje će vas očarati. Posjetite Stari grad Krf, koji je pod zaštitom UNESCO-a, kako biste se divili venecijanskim fortifikacijama i impresivnoj arhitekturi.

Putovanje s polaskom iz Niša ili Zagreba omogućuje vam jednostavno planiranje i uživanje u jedinstvenom grčkom iskustvu bez dugačkih putovanja.

Pripremite se za rajsko ljetovanje na Krfu s polaskom iz Niša ili Zagreba i stvorite nezaboravne uspomene koje će trajati cijeli život. Očekuje vas uzbudljiva avantura i opuštanje na jednom od najljepših grčkih otoka.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i hotel s bazenom. Iz naših krajeva su najbolje cijene za Krf s polaskom iz Niša ili Zagreba. Datumi su 8. i 9. mjesecu, a povratna avio karta iz Niša je od 30 era, odnosno iz Zagreba od 52 eur. Odličan apartman s bazenom iznosi 27 eura za noćenje po osobi u 8. mjesecu, a ako idete u 9. cijena je 13,50 eura po osobi, stoga će vas npr. 5 dana u apartmanu i povratnom avio kartom koštati 138 eura po osobi iz Niša, a 4 dana s polaskom iz Zagreba 92 eura jer je datum u 9. mjesecu pa je apartman tad duplo jeftiniji. Imate na izbor više i manje dana pa birajte.

U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko trebate dodatni kofer, prilikom kupovine avio karte opciju uzmite opciju priority.

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

Kako rezervirati? 

Ispod se u tamnim kockama nalaze avio karte i datumi, tu odaberete koji vam odgovara, kliknete i kupite je. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karte imate u žutoj kocki apartman s bazenom za rezervaciju. Kliknite, upišite datum za koji ste kupili avio karte, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ NIŠA, povratne avio karte i Apartman

Ostali datumi ovdje

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA, povratne avio karte i Apartman

Ostali smještaj OVDJE ili OVDJE

Ostali datumi ovdje

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: